150-vjetori i Cajupit 2016
150-vjetori i Cajupit 2016

150-vjetori i Cajupit 2016

Koncert, Kushtuar Andon Zako Çajupit në 150 vjetorin e lindjes. Me inisiativën dhe mbështetjen e Mimoza Duda Kastrati. Skenari: Spiro Dede