1917
1917

1917

Dramë, luftë, 2019. Director: Sam Mendes; Starring: Dean-Charles Chapman, George MacKay, Daniel Mays. Gjatë Luftës së Parë Botërore, dy ushtarë britanikë, Shofildi dhe Blljeku marrin një urdhër i cili duket i parealizueshëm. Në një garë me kohën ata duhet të përshkojnë territorin armik në mënyrë që të dorëzojnë një mesazh që do të shpëtojë jetën e 1600 ushtarëve që po ecin drejt një gracke vdekjeprurëse.