20 vjet Oda Dibrane
20 vjet Oda Dibrane

20 vjet Oda Dibrane

Reportazh, Shqipëri, 2014. Oda Dibrane ështe takimi i këngës dhe valles humoristike, riteve e lojrave popullore. Qëllimi i këtij festivali është të rizgjojë këto vlera të papërsëritshme të kulturës tonë, t'i sjellin në kohë e ti bëjnë të asimilueshme për publikun. Idea dhe skenari Veli Vraniçi, regjia Llesh Nikolla. Viti 2014