31 MINUTA
31 MINUTA

31 MINUTA

Rtsh, 2020. Regjia: Gert Selenica. Produksioni televiziv vjen në ekran për shikuesit për t’i dhënë vëmendje disa fenomeneve të pazëshme, por edhe për të fokusuar atë që nuk e kapin sa duhet shqisat nëpërmjet fakteve, investigimeve dhe kronikave.