48 orë në Valbonë
48 orë në Valbonë

48 orë në Valbonë

Dokumentar, Turizmi në Shqipëri po gjen terrene të reja. Veç bregdetit tonë të njohur, njerëzit po I drejtohen edhe malit, si një atraksion turistik. Vejndas e të huaj vizitojnë çdo vit Bjeshkët e Valbonës, të pakrahasueshme për nga bukuria dhe larmia e florës së saj. Skenari dhe regjia nga Lorina Pepo