50 TAKIMET E PARA
50 TAKIMET E PARA

50 TAKIMET E PARA

Komedi, romancë, 2004. Director: Peter Segal; Starring: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider. Henri, një djalë që ka frikë të angazhohet dhe të krijojë lidhje serioze, ndryshon plotësisht pasi bie në dashuri me Lusin, një vajzë simpatike e cila vuan nga humbja e kujtesës afatshkurtër dhe nuk mban mend asgjë ç’ka bërë një ditë më parë. Çdo mëngjes ai duhet ta rifitojë përsëri lusin të bindë njëkohësisht familjen e saj se është i duhuri për vajzën e tyre.