A është fitimprurëse kopshtaria?
A është fitimprurëse kopshtaria?

A është fitimprurëse kopshtaria?

Dokumentar i huaj, Sa para duhen për të filluar një fermë? Si mund të jeni të sigurt që mund të siguroni të ardhura konstante për familjen tuaj? Sa tokë kërkohet për të filluar një fermë dhe për të siguruar jetesën prej saj?