ABBA-The best of
ABBA-The best of

ABBA-The best of

Koncert recital, Koncert recital nga grupi i famshëm suedez ABBA. Grupit ABBA, u themeluar në vitin 1972 nga katërshja suedeze, Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson dhe Anni-Frid Lyngstad. Këngët e tyre hit që janë: "Mamma Mia", "Dancing Queen", "Take a chance on me", "Money, money, money". Hera e fundit që grupi u bë bashkë ishte viti 2008, me rastin e premierës së filmit"Mama Mia"