ABC.... ZH
ABC.... ZH

ABC.... ZH

Fëmijë, Albania, 1971. Director: Xhanfize Keko; Starring: Vjollca Ruka, Kadri Meçe, Roland Dhrami, Besnik Demaj. Fëmijët përgatiten të shkojnë në klasën e parë. Në shkollë ato nisin të mësojnë shkronjat e para. Por, edhe ekskursionet dhe lojërat që ata zhvillojnë me njëri-tjetrin gjatë kohës së pushimit, nuk do të mungojnë si pjesë e programit arsimor.