Agim Qirjaqi
Agim Qirjaqi

Agim Qirjaqi

Dokumentar, Agim Qirjaqi është bërë i njohur nëpërmjet filmave"Rrugë të bardha", "Lulëkuqet mbi mure", e shumë të tjerë. Gjithashtu ai spikat edhe në Teatrin Kombëtar me"Rikardi III", vepër e Shekspirit, viti 1992 dhe vazhdon me"Fando e Lis", "Marrëzia e madhështisë", "Këngëtarja tullace", "Armiku i popullit", etj