Aktori që i ngriti vetes monument
Aktori që i ngriti vetes monument

Aktori që i ngriti vetes monument

Dokumentar, Shqipëri, Një dokumentar kushtuar aktorit të shquar Nikolin Xhoja. Vlerat e tij të mëdha aktoriale dhe shkolla e interpretimi që ai krijoi, vijnë nëpërmjet bashkëkohësvd dhe disa prej personaliteteve me të cilët ai punoi. Skenari dhe Realizimi Kliton Nesturi, Kamera Edmond Mukaj. Montazhi Elton Çapani. Miksazhi Ermal Bardhi. Narrator Pluton Vasi.