ALBANA OSE SYTË MAVI
ALBANA OSE SYTË MAVI

ALBANA OSE SYTË MAVI

RTSH, 2007. Regjia Televizive: Leonard Gjata. Drejtor artistik: Zhani Ciko. Spektakël koreografik nga Karinë Saporta, krijuar mbi muzikën polifonike shqiptare. Marrin pjesë kërcimtarët e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit dhe grupi polifonik i Ansamblit Kombëtar të Këngëve e Valleve Popullore.