ALBUM 61
ALBUM 61

ALBUM 61

Dokumentar, 2013. Director: Halil Efrat. Si u rrit dhe si arriti të bëhej kampion bote në shah, rusi Boris Gelfand. Jeta dhe sakrificat e një gjeniu që kandidoi 6 herë për titullin kampion. 61 albume fotografish që dokumentojnë historinë e Boris, i cili që i vogël ka pasur vetëm një qëllim: të bëhet shahisti nr. 1 në botë.