Alegoria Dibrane
Alegoria Dibrane

Alegoria Dibrane

Reportazh, Shqipëri, 2020. Është një mënyrë të foluri me figura dhe shpesh ngacmuese për dikë. Odat dibrane kanë qënë"shkollat"ku spikaten edhe njerëz, që viheshin kudo në krye për të udhëhequr muhabetin. Një reportazh nga Genc Ymeraj. 2020