Aleksandër Lalo
Aleksandër Lalo

Aleksandër Lalo

Dokumentar, Dokumentar kushtuar jetës dhe veprës së kompozitorit Aleksandër Lalo. Krijimtaria e tij disa vjeçare në fushën e muzikës së lehtë, kompozimet në muzikën simfonike dhe meloditë e shumë prej filmave artistik etj, do të jenë kryefjala e këtij dokumentari. Idea dhe realizimi: Elona Paja. Prodhim i vitit 2013