Aleksandri i Madh i Maqedonisë
Aleksandri i Madh i Maqedonisë

Aleksandri i Madh i Maqedonisë

Dokumentar i huaj, Portreti i mbretit maqedonas që pushtoi Babiloninë dhe Indinë. U quajt Aleksandri i madh, një hero për grekët dhe romakët, një profet për arabët dhe një mit për perëndimorët