Alpha
Alpha

Alpha

Film i huaj, 2018. Alpha është një film aventureske prehistorike amerikane me regji nga Albert Hughes dhe shkruar nga Daniele Sebastian Wiedenhaupt, nga një histori e Hughes. Filmi luan Kodi Smit-McPhee si një gjahtar i ri që ndeshet dhe miqësohet me një ujk të plagosur gjatë epokës së fundit të akullit