AMNISTIA
AMNISTIA

AMNISTIA

Dramë, romancë, Albania, 2011. Director: Bujar Alimani; Starring: Luli Bitri, Karafil Shena, Todi Llupi. Një burrë dhe një grua, takohen rastësisht jashtë dyerve të burgut, ndërkohë që ata presin të hyjnë në takim me partnerët respektivë. Mes tyre lind një histori dashurie, e cila rrezikon të marrë fund kur bashkëshortët e dënuar lirohen nga burgu falë një amnistie.