Andi Gjoni
Andi Gjoni

Andi Gjoni

Cikli"Piktorët". Një ekspozitë personale në Tiranë nga piktori Andis Gjoni. Janë 11 vepra konceptuale, video, instalacione dhe vepra të tjera. Të gjitha veprat prekin fenomenet negative të shoqërisë shqiptare dhe përmes tyre Andis Gjoni shpreh revoltën e tij, e në të njëjtën kohë provokon publikun për ndryshim. Idea dhe realizimi: Lori Pepo. Prodhim i vitit 2012