ANDREA CHENIER
ANDREA CHENIER

ANDREA CHENIER

Rtsh, 2009. Muzika: U. Giordano. Libreti: L. Llica, Regia: A. Petris. Opera me 4 akte ku historia bazohet në jetën e poetit francez André Chénier (1762-1794) , i cili u ekzekutua gjatë Revolucionit Francez. Personazhet dhe interpretët: (Andre) A. Kllogjeri, (Carlo) Y. Kaca, (Maddalena) E. Golemi etj. Regjia televizive: L. Gjata.