Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore
Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore

Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore

Koncert, 2021. Artistët e së ardhmes. Një koncert me perlat e muzikës popullore shqiptare sjellë nga brezi i ri i artistëve. Regjia nga Llesh Nikolla (Mjeshtër i Madh).2021