APASIONATA
APASIONATA

APASIONATA

Film artistik shqiptar, Shqiperi, 1983. Directors: Kristaq Mitro, Ibrahim Muçaj; Starring: Kastriot Çaushi, Kadri Roshi, Matilda Makoçi. Motivi kryesor i sonatës së famshme"Apasionata "të Ludvig Van Bethovenit nga një punë diplome bëhet lajtmotiv në dashurinë e Mirës, studente e pianos, dhe Arturit, student i pikturës, i cili nuk është vërtet i dhënë pas pikturës, por e bën shkollën për t’i bërë qejfin të atit, një njeri me rëndësi në një ministri. Më pas konfliktet zgjidhen dhe Arturi gjen vendin e vet në jetë