Apokalipsi dhe fundi i botë
Apokalipsi dhe fundi i botë

Apokalipsi dhe fundi i botë

Dokumentar i huaj/Kulturë/Social/Shkencor, Njeriu çdo ditë jeton rutinën e tij dhe kjo i garanton një lloj rregulli dhe paqeje deri kur një ngjarje e paparashikuar përjetohet si fundi i botës apo i njohur ndryshe dhe me termin"Apokalips". Por, ku e ka origjinën ky term dhe si përjetohet nga kulturat e ndryshme në botë?