Apolloni 2003
Apolloni 2003

Apolloni 2003

Dokumentar, Idea dhe realizimi: Petro Lati. Viti i prodhimit 2003. Flet për zhvillimin, shtrirjen, krijimin, historinë dhe bukuritë natyrore të Apollonisë