ARGJENDARIA NË PRIZREN
ARGJENDARIA NË PRIZREN

ARGJENDARIA NË PRIZREN

Dokumentar, Cikli"Profesione që po humbasin". Idea dhe realizimi: Pushkin Lubonja. Prodhim i vitit 2010