Artes nga Elsa Demo-premierë
Artes nga Elsa Demo-premierë

Artes nga Elsa Demo-premierë

Emision, Shqipëri, 2020. Director: Sonila Basha. Drama shqipe, a është e lirë? Nga gjithë zinxhiri i të bërit teatër, pozita e dramaturgut është më e nënvlerësuara. "Netët e leximit të dramës shqipe "janë një moment për të reflektuar për lirinë dhe shijet, për suksesin dhe dështimin e autorit në teatër. Me Naun Shundin, Ina Gjonçin dhe Dritan Boriçin në"Artes"