Artes nga Elsa Demo-ritransmetim
Artes nga Elsa Demo-ritransmetim

Artes nga Elsa Demo-ritransmetim

Emision, Shqipëri, 2021. Director: Sonila Basha. Mënyrat e oktapodit. Rrëfimët e tre artisteve vizuale dhe një arkitekteje mbi objektet e braktisura, takohen me nostalgjinë, madje ato kanë bindjen se nostalgjia është e nevojshme për arkitekturën. Por nostalgjia shpesh shihet tek ne si"armik i zhvillimit urban". Me Lori Lakon, Alketa Ramajn, Doriana Musajn dhe Eni Derhemin