ARTIZANATI NE LEZHE
ARTIZANATI NE LEZHE

ARTIZANATI NE LEZHE

Reportazh, Shqipëri, 2020. Në episodin e sotëm ndalemi në artizanatin në qytetin e Lezhës. Folklori, këngët e Kreshnikëve, baladat e qëmotshme, instrumentat, veshjet tradicionale dhe pasuria e vyer e zonës. Idea dhe realizimi nga Valbona Zhupa. 2020