Artur Matia
Artur Matia

Artur Matia

Koncert recital, Koncert recital i këngëtarit Artur Matia. Kënga e bukur dhe melodioze shkodrane vjen e interpretuar me mjeshtëri nga Artur Matia i cili është rritur me këtë këngë dhe me deshirën për të përcjellë motivet e bukura të saj tek publiku shqiptar. Të ftuar edhe miq të artistit