Asgjë për të shënuar
Asgjë për të shënuar

Asgjë për të shënuar

Dokumentar i huaj/Social/Investigativ, Fundi i naftës dhe përpjekjet për pavarësi në fushën energjetike i shtyn shtetet evropiane drejt teknologjisë atomike. Cilat janë rreziqet që sjell kjo strategji dhe si mund të parandalohet një Çernobil i dytë?