ATA ISHIN KATËR
ATA ISHIN KATËR

ATA ISHIN KATËR

Dramë, luftë, 1977. Director: Esat Ibro; Starring: Jani Riza, Astrit Çerma, Rezana Çeliku, Alfred Kote. Në prag të Kongresit të Përmetit 1944, katër partizanë marrin detyrë të çojnë tek partizanët e tjerë një këngë. Partizanit Mete i duket kjo një detyrë e çuditshme. Përpara se të arrijnë në destinacion njëri prej tyre bie në përpjekje me gjermanët dhe shokët i këndojnë si homazh këngën që ata duhej të përcillnin.