Aureolë peisazhi, Çaush Vathi
Aureolë peisazhi, Çaush Vathi

Aureolë peisazhi, Çaush Vathi

Cikli"Piktorët". Një ekspozitë nga piktori Çaush Vathi me titull "Aureolë peisazhi". Kjo ekspozitë u zhvillua në Durrës, ku në të morën pjesë shumë piktorë dhe artdashës nga e gjithë Shqipëria. Larmishmëria e ngjyrave, gjuha e thjeshtë artistike e bënë edhe më tërheqëse për vizitorët. Idea dhe realizimi: Tom Therçaj. Prodhim i vitit 2015