AUTOR
AUTOR

AUTOR

Emision, Moderatori i emisionit, gazetari Ben Andoni, bashkëbisedon me personalitete të jetës publike dhe evidenton kontributin që ata kanë dhënë e vazhdojnë të japin në fusha e sektorë të jetës së përditëshme. Biseda shoqërohet edhe me pamje filmike.