Aventurat argëtuese
Aventurat argëtuese

Aventurat argëtuese

Aventurë animacion serial, Itali, 1998. Director: Orlando Corradi. Një grup miqsh të pyllit kalojnë çdo ditë aventura të ndryshme në zbulim të natyrës dhe botës që I rrethon duke na njohur kështu me bukuritë e saj.