Bahama blu-premierë
Bahama blu-premierë

Bahama blu-premierë

ep. 3, Dokumentar, Ky cikël dokumentarësh na fut në zemër të detit blu, nga Mangroves plot me pehskaqenë të vegjël deri në Sand Flats, ku ngjyra bëhet e gjelbër dhe uji përshkohet nga breshkat. Një zhytje në thellësinë e pafundme, ku gjallon një jetë e pasur gjallesash