Bahama blu-ritransmetim
Bahama blu-ritransmetim

Bahama blu-ritransmetim

ep. 5, Dokumentar, Ky cikël dokumentarësh na fut në zemër të detit blu, nga Mangroves plot me peshkaqenë të vegjël, deri në Sand Flats, ku ngjyra bëhet e gjelbër dhe uji përshkohet nga breshkat. Një zhytje në thellësinë e pafundme, ku gjallon një jetë e pasur gjallesash