BALERINI I FUNDIT I MAOS
BALERINI I FUNDIT I MAOS

BALERINI I FUNDIT I MAOS

Biografi, dramë, 2009. Director: Bruce Beresford; Starring: Chi Cao, Bruce Greenwood, Kyle MacLachlan. Një dramë e bazuar në autobiografinë e Li Cunxin. Në moshën 11-vjeçare, Li u rrëmbye nga një fshat i varfër kinez nga delegatët kulturorë të Madame Mao dhe u dërgua në Pekin për t'u bërë balerini i fundit i Maos.