BALET PËR FËMIJË-BORËBARDHA
BALET PËR FËMIJË-BORËBARDHA

BALET PËR FËMIJË-BORËBARDHA

Na ishte një herë një vajzë shumë e bukur, me lëkurë të bardhë borë dhe buzë të kuqe si gjaku e cila gjeti strehë në shtëpinë e shtatë xhuxhave dhe puthja e princit e zgjoi nga mallkimi i një shtrige të keqe. Përralla e mrekullueshme"Borëbardha", vjen në një version koreografik vënë në skenë nga trupa e baletit të fëmijëve të Londrës