Banditë dhe engjëj
Banditë dhe engjëj

Banditë dhe engjëj

Aksion, aventurë, dramë, 2016. Director: JT Mollner; Starring: Chad Michael Murray, Luke Wilson. Disa banditë në arrati zaptojnë shtëpinë e një familjeje në dukje të urtë, duke e përdorur si strehë për të kaluar natën. Këtu fillon papritur lufta e maces me miun. Rolet ngatërrohen dhe ajo që dukej nuk është aspak ajo që ata kishin imagjinuar. Hakmarrja do u serviret e ftohtë dhe e përgjakshme.