BASHKIMI FESTON DY 10 VJETORET
BASHKIMI FESTON DY 10 VJETORET

BASHKIMI FESTON DY 10 VJETORET

Telereportazh, Shqipëri, 2018. "Shoqata Bashkimi feston dy 10 vjetorët-Dokumentar. Skenari dhe regjia nga Llesh Nikolla. Viti 2018.