Bashkimi i sotëm, fuqia e së ardhmes
Bashkimi i sotëm, fuqia e së ardhmes

Bashkimi i sotëm, fuqia e së ardhmes

Telereportazh me skenar dhe regji nga Llesh Nikolla. Grupet kulturore të shqiptarëve në Zvicër po e mbajn gjallë kulturën tonë popullore, duke e përcjellë atë edhe tek brezat e rinj. 2017