BELSHI
BELSHI

BELSHI

Rtsh, 2017. Realizoi: Lorina Pepo. Dokumentar mbi vizitën e piktorëve profesionistë peisazhistë ne luginën e Dumres dhe në zonat rreth saj, ku u realizuan shumë piktuara mbreslënëse me të cilat u hap dhe një ekspozitë interesante.