Ben 10
Ben 10

Ben 10

Aventurë animacion serial, Shtetet e Bashkuara, 2009. Directors: Scooter Tidëll, Sebastian Montes, Alex Soto. Ben, ështe një djalë 10-vjeçar i cili zbulon një pajisje magjike që mund ta shndërrojë atë në 10 krijesa të ndryshme, secila me aftësitë e saj unike. Me këtë fuqi të re, Ben, gjyshi Maks dhe kushërira Guen, ndihmojnë të tjerët dhe ndalojnë keqbërësit