Besim Zekthi, Shqipja më dha krahë
Besim Zekthi, Shqipja më dha krahë

Besim Zekthi, Shqipja më dha krahë

Recitali koreografik, Recitali koreografik nga mjeshtri i madh Besim Zekthi në bashkëpunim me Ansamblin e Këngëve dhe Valleve Popullore. Dinamizmi i këtij valltari dhe koreografi kanë shkëlqyer veçanërisht në vallet e njohura si: "Vallja e shqipeve "dhe"Festë ka sot Shqipëria "dhe ishte ndër protagonistët kryesorë që i dha Gjerdanin e Artë vendit tonë në festivalin e Dizhonit në Francë në vitin 1970