BIBLIOTEKË-KRENAR HAJDERI
BIBLIOTEKË-KRENAR HAJDERI

BIBLIOTEKË-KRENAR HAJDERI

Rtsh, maj 2018. Regjia: Enerjeta Jani. Emision televiz i ideuar dhe i realizuar nga Arta Marku, ku të ftuar janë autorë dhe botues të veprave letrare.