Bibliotekë nga Arta Marku-premierë
Bibliotekë nga Arta Marku-premierë

Bibliotekë nga Arta Marku-premierë

Emision, Shqipëri, 2021. Rrëfim për Shqipërinë e 100 vjetëve të fundit; për ballafaqimet me pengesat; për abuzimin me pushtetin; për paralizimin nga frika; për urrejtjen që lëshon rrënjë; për fshehjen dhe zbulimin e paparashikuar të së djeshmes. Për"Faqen e fundit", me Gazmend Kapllanin