Bibliotekë nga Arta Marku-ritransmetim
Bibliotekë nga Arta Marku-ritransmetim

Bibliotekë nga Arta Marku-ritransmetim

Emision, Shqipëri, 2021. Për ngjarje që nuk konsumohen kurrë; për vizatime jetësh të mundimshme; për kalvarin e një familjeje të përndjekur nga tragjedia; për Riza Alizotin, paraardhësit dhe pasardhësit që vuajtën ferrin mbi tokë. Nisur nga libri"Vaji i gurit", me autoren, Miranda Haxhia