BINARËT
BINARËT

BINARËT

Dramë, aksion, 1987. Director: Muharrem Fejzo; Starring: Bujar Lako, Timo Flloko, Reshat Arbana, Gëzim Kame, Rajmonda Bulku. ". Asimi, një nga djemtë e një trenisti të vjetër, ka marrë rrugë të keqe: nuk i pëlqen puna dhe nuk është i lumtur me vendin modest që ka zënë në jetë. I vëllai, Kujtimi, është një punëtor i thjeshtë. Filmi arrin kulmin e tij në episodin e provës, ku del në pah shpirti heroik i Kujtimit nga njëra anë dhe pendesa dhe ndryshimi i sjelljes tek Asimi në anën tjetër.