Borgen-ritransmetim
Borgen-ritransmetim

Borgen-ritransmetim

ses. 3, ep. 1, 2, Film Serial, Danimarkë, 2010. Director: Adam Price; Starring: Sidse Babett Knudsen, Birgitte Hjort Sørensen, Emil Poulsen. Birgitte ka hequr dorë nga politika dhe është shndërruar në një biznesmene të suksesshme, të mirëpaguar, anëtare e disa bordeve. Miku i saj i vjetër Bent Serjo përpiqet ta joshë të rifutet në politikë. Birgitte vendos të formojë një parti të re. Në televizionin TV1, Torben Friis ndjehet nën presionin e censurës për të dhënë sa më pak lajme negative.