BOTA
BOTA

BOTA

Bashkëproduksion i RTSH, Rai Cinema, QKK etj. Viti: 2014. Skenari dhe regjia: I. Elezi, Th. Logoreci. Zhanri: dramë. Filmi merret me të kaluarën e afërt të Shqipërisë, pasojat e komunizmit, tranzicionin shqiptar, etj., ashtu siç kjo e kaluar përjetohet nga tre personazhe që përfaqësojnë brezin e ri të klasës së ish-të persekutuarve. Filmi ka fituar shumë çmime ndërkombëtare.